Το GUANGZHOU από τα αρχαία χρόνια ήτανε πόλη σταθμός για εμπορικές συναλλαγές για πολλές χώρες του κόσμου.

Όσο αναφορά την εταιρεία μας με το όνομα <EURASIAN LIMITED> βρίσκεται στο GUANGZHOU και ασχολείται με την εύρεση-έρευνα διαφόρων προϊόντων που σας ενδιαφέρει σε διάφορες κατηγορίες και επιθυμίες του πελάτη μας.

Η <<EURASIAN LIMITED>> ξεκίνησε την δραστηριότητα της στην Κίνα από το 1987 και είναι ιδιαιτέρως γνωστή σε πολλά είδη κατηγοριών (έπιπλα, υαλικά, είδη υγιεινής, ηλεκτρονικά, ηλεκτρολογικά) και πολλά άλλα είδη με μεγάλη εμπειρία στον χώρο εξαγωγών στην Ελλάδα και σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Προτεραιότητά μας είναι η εύρεση της καλύτερης δυνατής τιμής για τον πελάτη μας και έπειτα ακολουθεί προσεκτικός έλεγχος στα προϊόντα παραγωγής για τυχόν σφάλματα στην παραγγελία του πελάτη μας. Επίσης γίνεται προσεκτική καταμέτρηση των προϊόντων πριν την φόρτωση, τιμολόγηση κι υπευθυνότητα στην ασφάλεια και την μεταφορά του container στο λιμάνι στην χώρα του πελάτη.

Η εταιρεία <<EURASIAN LIMITED>> σας παρέχει όλο το πακέτο για την αγορά σας με την καλύτερη εξυπηρέτηση μας από την Κίνα.

Για οποιαδήποτε ερώτηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον Επίσημο Αντιπρόσωπό μας στην Ελλάδα.

KIOSSES DECO HOME

Ελ. Βενιζέλου 129, Αμπελόκηποι
Τ.Κ. 56123, Θεσ/νίκη
Τηλ. 2310743696, 2310738768
Fax. 2310749901
Mob. 6932368874
www.kiossesdecohome.gr
info@kiossesbagno.gr

Ελπίζουμε σε μία μελλοντική συνεργασία.

ΑΙΤΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα με πληροφορίες σχετικά με το προϊόν ή τα προϊόντα που θέλεις να εισάγεις και αφού λάβουμε το αίτημα σου και το επεξεργαστούμε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να σε ενημερώσουμε σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες και κόστη της διαδικασίας.