ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν ή ένα μέρος των προϊόντων της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας το κοινοποιήσετε γραπτώς με email στην διεύθυνση  info@kiossesdecohome.gr αναφέροντας τον λόγο της επιστροφής ή τηλεφωνικά καλώντας στο τηλέφωνο 2310 738.768 και ώρες 09.30 έως 14:00 καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Την απόφαση σας αυτή θα πρέπει να την πάρετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας. Αν ο λόγος που επιθυμείτε να γίνει επιστροφή του προϊόντος είναι λόγω κάποιου ελαττώματος θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα εντός 48 ωρών και επίσης να μας στείλετε στο email (info@kiossesdecohome.gr ) φωτογραφία του ελαττώματος (να γνωρίζετε ότι δεν γίνετε για λόγους δυσπιστίας προς την πλευρά σας. Οι φωτογραφίες βοηθούν στην επικοινωνία μας με τους προμηθευτές μας αλλά και για να λύνουμε ταχύτερα τα οποιαδήποτε ποιοτικά θέματα προκύπτουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις η φωτογραφία του αντικειμένου είναι η καλύτερη λύση). Σε περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής είναι κάποιο ελάττωμα ή ζημιά κατά την μεταφορά τα έξοδα επιστροφής τα αναλαμβάνει η εταιρεία μας εφόσον την αποστολή την ανέλαβε η συνεργαζόμενη με την Kiosses Deco Home εταιρεία μεταφορών . Αν όμως την αποστολή της παραγγελίας την ανέλαβε ο πελάτης με μεταφορική εταιρεία της επιλογής του η εταιρεία Kiosses Deco Home δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καταστροφή ή ελάττωμα υπέστη το προϊόν ή τα προϊόντα κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που παραγγείλατε για κάποιον άλλο λόγω π.χ. δεν ταιριάζει στον χώρο σας ή το χρώμα δεν σας αρέσει τελικά ή δεν είστε ικανοποιημένος από την ποιότητα, κ.λ.π  τότε τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την εταιρεία Kiosses Deco Home και επιβαρύνουν τον πελάτη. Στα επιστρεφόμενα χρήματα δεν υπολογίζονται τα έξοδα αποστολής αλλά μόνο η καθαρή αξία του προιόντος.

Η επιστροφή του τιμήματος για οποιονδήποτε λόγο θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών από τη στιγμή που η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενέκρινε το αίτημα και έλαβε την πίθανη επιστροφή του εμπορεύματος.

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε μέρος της παραγγελίας ή εξολοκλήρου με ανταλλαγή νέου προϊόντος στείλτε το αίτημα σας στην διεύθυνση info@kiossesdecohome.gr γραπτώς ή επικοινωνήστε στο 2310 738.768 καθημερινά Δευτέρα εως και Παρασκευή 09.30 με 14:00. Θα πρέπει να αναφέρετε τον τους/τον κωδικό που επιστρέφετε και τους/τον κωδικό που επιθυμείτε.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή προϊόντων:

  1. Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
  2. Το προϊόν συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και όλο το περιεχόμενο αυτής
  3. Να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν ταμπελάκια ή σημάνσεις μάρκας κ.λ.π. που ενδέχεται να έχουν επάνω τους τα προϊόντα
  4. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Η Παραγγελία σας ισχύει εφόσον γίνει η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με τραπεζική κατάθεση. Τότε και μόνο δεσμεύονται τα προϊόντα και προχωράμε τη διαδικασία. Σε αντίθετη περίπτωση την κρατούμε για 3 ημερολογιακές ημέρες . Κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας από εκπρόσωπο της εταιρίας Kiosses Deco Home μας ενημερώνεται εάν η παραγγελία σας θέλετε να προχωρήσει ή να ακυρωθεί. Σε περίπτωση που έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας και έχετε προβεί και στην πληρωμή , αλλά επιθυμείτε να την ακυρώσετε, από την στιγμή που δεν έχει γίνει η αποστολή γίνεται ακύρωση της παραγγελίας και επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που σας εξυπηρετεί. Σε περίπτωση που έχει γίνει η αποστολή της παραγγελίας αλλά επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας θα πρέπει να επικοινωνήστε στο 2310 738.768 καθημερινές από 09.30 έως 14:00. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής και επιστροφής τα αναλαμβάνει ο πελάτης.